Informació per al pacient

Descobreix tots els avantatges de la nostra clínica d'odontologia al poblenou.

Disposem d'un equip d'odontòlegs experts. Els materials odontològics que utilitzem a la nostra clínica són d'última generació i ens permeten millorar la qualitat dels tractaments que oferim als nostres clients.
A més, gaudiràs d'un tracte proper i personalitzat a les teves necessitats.

Informa't sobre tots el que et podem oferir

Informació del teu interès

Avui en dia l’odontologia es basa en la prevenció, per aquest motiu a Espai Dental dedicarem gran part del temps a parlar amb els pacients, educar-los en la seva salut bucodental i ensenyar-los a que es mantinguin sans en el temps.

En aquest apartat trobareu informació que esperem sigui del vostre interès:

Els drets i deures del pacient

Instruccions pre i post-operatòries

Instruccions per a un blanquejament òptim

Automesures de l’ATM

Informació del teu interès

Avui en dia l’odontologia es basa en la prevenció, per aquest motiu a Espai Dental dedicarem gran part del temps a parlar amb els pacients, educar-los en la seva salut bucodental i ensenyar-los a que es mantinguin sans en el temps.

En aquest apartat trobareu informació que esperem sigui del vostre interès:

Els drets i deures del pacient

Instruccions pre i post-operatòries

Instruccions per a un blanquejament òptim

Automesures de l’ATM

Drets i deures del pacient

S’inclouen aquells drets i deures tal com són interpretats i han de ser practicats a Espai Dental.

Vacio
Drets del pacient
1· Rebre atenció mèdica especialitzada El pacient rebrà una atenció mèdica especialitzada, tant dels doctors responsables de cada àrea com de les auxiliars de clínica, que respongui a les necessitats bucodentals existents. 2· Rebre un tracte respectuós El pacient serà respectat en la seva intimitat personal i rebrà un tracte digne i humà. A més, l’ajudarem en tots els aspectes que necessiti abans, durant i després del seu tractament. 3· Rebre tota la informació necessària En Espai Dental rebrà tota la informació verídica i comprensible sobre la seva patologia mitjançant textos, dibuixos i videos. D’aquesta manera serà més fàcil decidir al costat de vostè la millor solució per a la seva boca. 4· Decidir sobre el pla de tractament proposat El pacient pot participar en les decisions que li corresponguin relatives a l’elecció del seu tractament. D’aquesta manera formarà part activa de les decisions que afecten la seva salut, sempre assessorat per un expert. 5· Ser tractat amb confidencialitat El pacient té dret que la informació coneguda sobre el seu cas clínic, així com les dades personals, siguin tractades amb la més estricta confidencialitat. 6· Rebre tractament odontològic d’urgències Un doctor li atendrà sempre que necessiti dels nostres serveis. A més, en qualsevol clínica, el pacient té dret a rebre suport vital bàsic d’urgències quan la seva vida corri perill. 7· Rebre una segona opinió El pacient té dret a rebre una 2a opinió sobre el seu estat de salut bucodental, oferint per escrit tota la informació necessària sobre el seu cas. 8· Escollir lliurement al seu odontòleg El pacient té dret a poder escollir lliurement al seu odontòleg.
Deures del pacient
1· Conèixer els seus drets i responsabilitats El pacient ha de conèixer els seus drets i responsabilitats així com exercir-los i complir raonablement. 2· Proporcionar informació sobre el seu estat de salut El pacient ha de proporcionar informació veraç i completa sobre el seu estat de salut i els tractaments mèdics que segueix fins a la data, per tal de poder rebre l’atenció adequada. 3· Donar un consentiment informat, conscient i deliberat El pacient ha de obtener de l’odontòleg la informació necessària per donar un consentiment informat, conscient i deliberat de les intervencions odontològiques. 4· Acceptar les conseqüències de les seves decisions El pacient ha d’acceptar les conseqüències de les seves decisions lliures i informades. 5· Oferir un tracte respectuós El pacient ha de respectar els professionals, les instal.lacions i els béns d’Espai Dental.

Instruccions pre i post-operatòries

Hem preparat aquestes instruccions per millorar el confort de la teva cirurgia.

Vacio
Instruccions pre-operatòries
La cirurgia amb anestèsia local és ambulatòria, és a dir, en acabar la intervenció quirúrgica es podrà marxar a casa seva. És recomanable vindre acompanyat, per la seva pròpia comoditat. No cal que estigui en dejú, pot menjar i beure normalment. Us recomanem que 2-3 hores abans de la intervenció quirúrgica prengui un àpat lleuger. La cirurgia bucal s’ha d’efectuar en perfectes condicions higièniques, per aquest motiu us recomanem:
 • Raspallar bé la boca abans d’acudir a la cita per operar-se.
 • Acudir a la cita amb la cara rentada i el mínim maquillatge possible.
 • Els homes s’han d’afeitar la barba i el bigoti abans de la cirurgia.
 • Cal anar a la cita per a la intervenció quirúrgica amb roba adequada, que ha de ser ampla i no calorosa. Recomanem evitar peces que oprimeixin el coll i la cintura.
 • Procuri deixar tots els objectes metàl.lics a les persones que l’acompanyen. Ha de treure’s el rellotge, les arracades, braçalets, telèfon mòbil, etc…
 • Si utilitzeu pròtesis completa o parcial removible ha treure de la boca, per poder realitzar correctament la intervenció quirúrgica.
Recordeu que hem reservat un temps de quiròfan per a vostè. Si per algun motiu no pot acudir a la cirurgia, preguem ens avisi amb 24 hores d’antelació al telèfon 93 303 54 55 i li canviarem la cita.
Instruccions post-operatòries
Aquestes són les instruccions post-operatòries:
 • Per minimitzar l’hemorràgia normal després d’una intervenció quirúrgica, mossegui una gasa per la zona operada durant els primers 30 minuts del postoperatori.
 • No escopir ni esbandir la boca en les primeres 24 hores. Poden desallotjar el coàgul i interrompre el procés normal de curació.
 • Col·loqueu a la cara una bossa amb gel durant les primeres 24 hores. Aneu amb compte amb no refredar massa la zona de la cara anestesiada.
 • Per minimitzar la inflamació és preferible mantenir una posició parcialment incorporada, amb el cap més alt que la resta del cos els primers 2 dies (dormi amb 2 coixins si cal).
 • Raspalli’s les dents amb el seu raspall habitual i la ferida amb un raspall postquirúrgic a partir de les primeres 24 h. Els punts han de romandre molt nets per evitar infeccions.
 • Respecte a la dieta, ha de menjar preferiblement aliments freds i tous.
 • Recomanem no fumar, ni beure alcohol després de la cirurgia (mínim 7 dies).
 • Durant el postoperatori és normal notar inflamació, hematoma, dolor, dificultat en l’obertura de boca i possiblement unes dècimes de febre. No fer l’exercici físic intens.
Si us plau, en cas de dubte o urgència truqueu-nos al 93 303 54 55.

Instrucciones para un blanqueamiento óptimo

El blanquejament és un tractament molt efectiu sempre que seguim unes instruccions bàsiques.

Vacio
El blanquejament a casa
Seguiu aquestes senzilles instruccions a casa:
 • Neteja de la fèrula: utilitzar un raspall de dents suau i aigua freda de l’aixeta cada vegada que retirem la fèrula de la boca. Guardar a l’estoig.
 • Raspallar les dents i després possat la fèrula.
 • Treure l’excés de gel amb un dit net o amb un raspall de dents suau. Quan aparegui sensibilitat o el color sigui adequat s’ha de suspendre el tractament i consultar el teu odontòleg.
 • Netegeu la fèrula amb un raspall de dents suau i aigua freda de l’aixeta i guardar-la en l’estoig.
Precaucions de blanquejament
Recorda aquestes senzilles precaucions:
 • No utilitzar un altre blanquejant domèstic a la vegada.
 • Les dones embarassades no han de blanquejar les dents.
 • Mantenir el gel allunyat de la calor i/o de la llum solar directa.
 • Les corones i obturacions no responen al emblanquiment.
 • Els menjars i sucs que contenen molts àcids, poden causar sensibilitat.
 • No fumi ni menji durant el tractament.
Precaucions generals
Més precaucions generals a tenir en compte amb el blanquejament:
 • Per naturalesa, les dents són més foscas a la zona de la línia de la geniva. Aquestes àrees poden requerir més temps per blanquejar que la resta de la superfície de les dents i generalment romanen una mica més foscos.
 • Alguns pacients són sensibles durant el procés de blanquejament. Si això passa, consulti amb el seu dentista.
 • Alguns pacients han advertit alguna incomoditat temporal a les genives, llavis, coll o llengua. Si algun d’aquests símptomes persisteix més de 2 dies o empitjora progressivament, truqui’ns. Aquests efectes col laterals generalment disminueixen en 1 – 3 dies després de completar el tractament.
 • El cafè, el tabac i altres productes poden enfosquir les seves dents amb el temps. Si això passa, les dents es poden tornar a blanquejar durant algunes nits més.
 • Les revisions i les neteges dentals regulars són importants abans del blanquejament per mantenir un somriure saludable.
 • Algunes amalgames antigues o empastaments de ‘plata’ poden deixar un color fosc en la fèrula de blanquejament, és normal.

Automesures de l’ATM

Per al cas que presentis molèsties a la zona de l’orella, et despertes al matí amb sobrecàrrega muscular de la mandíbula, apretes molt les dents quan estás nerviós o fas cruixir les dents a la nit quan dorms, hem preparat uns consells que t’ajudaran a evitar problemes articulars.

Vacio
Normes bàsiques
Llegeix atentament aquestes normes i aplica-les com més aviat millor:
 • El repòs de la musculatura i de l’articulació temporomandibular (ATM) evitarà el desgast i ajudarà a la recuperació i regeneració dels teixits.
 • Intenta relaxar els músculs de la cara i la boca, procurant no contraure permanentment els llavis, mentó ni galtes.
 • No has de prendre aliments durs. Dieta preferiblement tova.
 • No has de mosegar xiclets, pipes, torrons durs, etc
 • No et mossegis les ungles, les pells dels dits, els llavis ni les galtes.
 • No rosegis objectes com bolígrafs o llapis.
 • Evitar el badall obrint la boca àmpliament. En cas de produir-se, intentar evitar-ho aixecant la llengua i aspirant per la boca, o bé exercix resistència amb la mà contra la mandíbula.
 • Evitar obrir molt la boca, per exemple al menjar entrepans o fruita sense partir (poma …)
 • Adoptar bones postures referents a la cintura escapular: esquena ben recolzada al respatller de la cadira, no aguantar el telèfon amb el mentó, no inclinar el cap cap enrere davant de la pantalla de l’ordinador, no dormir cap per avall.
 • Controla o evita l’estrès: Dorm bé, evitar l’excés d’estimulants com el te, cafè, coca-cola, xocolata o tabac, pren-te els problemes amb filosofia i tranquilitat.
 • Fèrula: posa-la a la boca com t’han explicat. Normalment s’utilitza durant la nit, tot i que la pots posar quan ho consideris necessari. Recorda que la fèrula relaxa i descomprimeix els teixits articulars.