Tractaments dentals

A LA NOSTRA CLÍNICA ESPAI DENTAL TROBARÀS TOT TIPUS DE TRACTAMENTS DENTALS
I UN EQUIP DE PROFESSIONALS EXPERTS PER DONAR SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS ODONTOLÒGIQUES

Una solució global

El nostre Espai d’especialitats dentals t’ofereix un sistema coordinat de tractaments presentant solucions globals per a la teva salut dental.

Una solució global per als tractaments dentals

El nostre Espai d’especialitats dentals t’ofereix un sistema coordinat de tractaments dentals presentant solucions globals per a la teva salut buco-dental.

Avui dia és possible resoldre amb implants pràcticament tots els casos de dents absents o deteriorats. D’aquesta manera evitem els inconvenients de les pròtesis removibles (els frecs i la mobilitat) i de les pròtesis fixes sobre dents (haver de retallar dents veïns). Consulta’ns el teu cas i t’assessorarem amb tota confiança.

Veure més sobre implantologia

L’ortodòncia és una especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les dents i ossos de la cara. A Espai Dental ens encarregarem del teu cas i dels dels teus fills amb afecte i professionalitat.

Veure més sobre ortodòncia

L’odontopediatria és una especialitat de l’odontologia que es preocupa de la salut dels nens i adolescents. S’hi valoren tant els bons hàbits de raspallat com la dieta, passant pel control de càries i genives.

Veure més sobre odontopediatria

La periodòncia és una especialitat de l’odontologia que es dedica a la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties de les genives i els teixits que suporten les dents. Vine a Espai Dental i t’assessorarem.

Veure més sobre periodòncia

Hem d’estar alerta quan una dent comença a canviar de color o quan fa mal al mastegar. També pot ser un senyal d’alarma sentir molèsties en prendre una beguda freda o calenta. A Espai Dental posarem a la teva disposició tots els nostres mitjans i coneixements per salvar la teva dent afectat.

Veure més sobre endodòncia

L’Estètica Dental és la part de l’odontologia que s’encarrega d’estudiar i corregir la forma i disposició de les dents, les genives i el somriure de cada persona. Vine a Espai Dental, farem un estudi exhaustiu del teu cas i et explicarem totes les possibilitats per millorar la teva imatge.

Veure més sobre estètica dental

Avui dia el ventall de possibilitats protèsiques és molt ampli. A Espai Dental estudiarem el teu cas minuciosament per aconsellar-te sobre les opcions que més et puguin interessar.

Veure més sobre pròtesis

Els nostres Espais d'odontologia al Poblenou

Espai dental és un espai de cultura odontològica i, com el seu nom indica, està format per diferents espais o àrees dentals. Seguint la filosofia espai i depenent de les necessitats de cada pacient ho inclourem en un o altre “espai” i li donarem tota la informació necessària perquè pugui col·laborar amb nosaltres en el seu tractament odontològic de la forma més efectiva possible.

 

Espai de

RASPALLAT

 

 

Espai de

DIAGNÒSTIC

 

 

Espai de

PREVENCIÓ

 

 

Espai

INFANTIL I JUVENIL

 

Espai

D'ESPECIALITATS

Espai

VISUAL