Implantologia

Què és la implantologia?

La implantologia dental és una especialitat de l’odontologia que es dedica a la planificació, col·locació i manteniment dels implants dentals.

“Avui dia és possible resoldre amb implants pràcticament tots els casos de dents absents o deteriodades. D’aquesta manera evitem els inconvenients de les pròtesis removibles (els frecs i la mobilitat) i de les pròtesis fixes sobre dents (haver de retallar sobre dents veïns). Consulta’ns el teu cas i t’assessorarem amb total confiança.!

Doctora Marta del Rey

Especialista en cirurgia bucal, implantologia i pròtesis

Què són els implants?

Els implants dentals són fixacions de titani que es col·loquen al maxil·lar oa la mandíbula per substituir les dents deteriorades o absents. D’aquesta manera vostè pot recuperar les dents perdudes, d’una manera molt senzilla.

La solució a llarg termini perquè es mantingui la funció natural és un implant dental i una corona l’aparença coincideixi amb la de la dent original. La fase de cicatrització dura entre 8 i 12 setmanes, depenent de la qualitat de l’os. Si fem regeneració òssia s’allarga a partir de les 16 setmanes per permetre que l’empelt d’os s’estabilitzi.

És un procediment quirúrgic ambulatori mitjançant anestèsia local. No obstant això, podem valorar la necessitat de realitzar una sedació conscient intraoperatòria per la seva major comoditat.

La teva experiència a Espai

Que et trobaràs quan vinguis a col·locar els teus implants? Et fem un mini resum per explicar-t’ho bé. Tots els protocols s’apliquen de forma exhaustiva per a la teva seguretat. Nosaltres et cuidem.

Quan estan indicats els implants?

Els implants dentals poden estar indicats sense límit d’edat, en els casos de pèrdua o falta d’una dent, diversos dents o totes les dents. Recordem que un gran avantatge de reposar dents amb implants és que no hem de fer malbé les dents adjacents.

Existeixen contraindicacions al tractament amb implants?

Són molt poques la contraindicacions que té aquest tipus de tractament. No obstant això, s’haurà de comprovar si hi ha alguna alteració sistèmica que ho impedeixi, a més de valorar si la quantitat i qualitat de l’os maxil·lar és suficient per dur a terme la intervenció. A més, la quantitat de bacteris a la boca, és a dir, la higiene que tingui el pacient i el tabac diari que es fumi són els majors condicionants per assegurar el bon pronòstic dels implants col·locats.

Si et ve de gust llegir més preguntes i respostes interessants sobre els implants dentals, t’animem a que ho facis al nostre blog.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre el que has de fer.