La filosofia Espai

Descobreix tots els avantatges de la nostra clínica d'odontologia al poblenou.

Disposem d'un equip d'odontòlegs experts. Els materials odontològics que utilitzem a la nostra clínica són d'última generació i ens permeten millorar la qualitat dels tractaments que oferim als nostres clients.
A més, gaudiràs d'un tracte proper i personalitzat a les teves necessitats.

Informa't sobre tots el que et podem oferir

Una atenció de qualitat

Espai dental està integrada per odontòlegs experts i especialitzats en cadascuna de les àrees de l’odontologia, per tant la clínica està dirigida a pacients de totes les edats que vulguin rebre una atenció bucodental especialitzada i de qualitat.

Una atenció de qualitat

Espai dental està integrada per odontòlegs experts i especialitzats en cadascuna de les àrees de l’odontologia, per tant la clínica està dirigida a pacients de totes les edats que vulguin rebre una atenció bucodental especialitzada i de qualitat. Som el teu espai d’odontologia al Poblenou de Barcelona.

Prevenció i educació

Avui dia l’odontologia es basa en la prevenció, per aquest motiu a Espai Dental dediquem gran part del temps a parlar amb els pacients, educar-los en la seva salut bucodental i ensenyar-los a que es mantinguin sans en el temps. A més d’oferir uns tractaments d’última generació en un ambient especialment dissenyat per a això.

Moderna, dinàmica i actualitzada

El creixement de població del nostre entorn, la demanda de més qualitat odontològica per part dels pacients i la revolució tecnològica que estem vivint exigeixen la modernització de les instal·lacions en les clíniques dentals i la renovació dels coneixements per part dels professionals.

Per tot això, apostem per un clínica dental moderna, dinàmica, amb un alt nivell odontològic i un suport tecnològic actual. A més, oferim un servei d’odontologia integral per a tot tipus de patologia que pugui presentar el pacient.

Els nostres Espais d'odontologia al Poblenou

Espai dental és un espai de cultura odontològica i, com el seu nom indica, està format per diferents espais o àrees dentals. Seguint la filosofia espai i depenent de les necessitats de cada pacient ho inclourem en un o altre “espai” i li donarem tota la informació necessària perquè pugui col·laborar amb nosaltres en el seu tractament odontològic de la forma més efectiva possible.

 

Espai de

RASPALLAT

 

 

Espai de

DIAGNÒSTIC

 

 

Espai de

PREVENCIÓ

 

 

Espai

INFANTIL I JUVENIL

 

Espai

D'ESPECIALITATS

Espai

VISUAL