Estètica dental

Què és la estètica dental?

L’estètica dental és la part de l’odontologia que s’encarrega d’estudiar i corregir la forma i disposició de les dents, les genives i el somriure de cada persona.

Cada canvi estètic s’ha de fer d’una manera personalitzada, d’acord amb els criteris i desitjos de cada persona expressats en cada cas. El resultat d’aquests tractaments estètics aporta a la persona una gran seguretat en si mateixa i elimina qualsevol complex estètic referent a la seva boca o al seu somriure.

Si creus que el teu somriure necessita algun retoc, vine a Espai Dental. Farem un estudi exhaustiu del teu cas i t’explicarem totes les possibilitats i alternatives per millorar la teva imatge en poques sessions de tractament.

Els procediments d’estètica dental requereixen, sovint, una planificació multidisciplinària en la qual han d’interactuar les especialitats d’ortodòncia, periodòncia, operatòria dental i pròtesis.

“Et mereixes un somriure fantàstic. El somriure és un dels factors estètics més importants, inherents a la persona. Un somriure bonic i atractiu ofereix una imatge positiva i estimula l’individu a somriure amb tranquil·litat i naturalitat. Una boca ordenada, sana i harmònica augmenta la seguretat en un mateix.

Doctora Carolina Lara

Especialista en estètica dental

Blanquejament dental

Hi ha dos sistemes:

Sistema americà Zoom de Philips
És el tractament de blanquejament realitzat a la clínica. A diferència d’altres sistemes, utilitza una llum LED per accelerar l’emblanquiment i obtenir els millors resultats durant la sessió. El tractament dura 45 minuts i vam aconseguir baixar fins a 6-8 tons.

Blanquejament ambulatori
Quan ens interessa realitzar-lo en casa, confeccionarem els teus fèrules i t’explicarem com utilitzar el gel de blanquejament. S’aconsegueixen bons resultats aproximadament en 10 dies. Amb aquest sistema controlem millor la sensibilitat en cas de pacients periodontals.

Carilles

Quan volem canviar la forma i / o el color d’alguna dent de manera mínimament invasiva utilitzem les caretes. Tenim dues opcions segons el material que utilitzem:

Les carilles de resina
Aquestes facetes les realitzem en una mateixa sessió, es tracta d’afegir petites capes de resina en la dent, quedant aquest “maquillat” sense ser invasiu, ja que no toquem pràcticament l’estructura de la dent. Són ràpides de col·locar encara s’han d’anar mantenint i polint cada 2-3 anys.

Les carilles de ceràmica
Preparem lleugerament la superfície de la dent, encara que segueix sent poc invasiu, i col·loquem una capa de porcellana que queda fortament adherida a la superfície de la dent. Es requereixen diverses sessions, ja que les caretes es confeccionen en el laboratori protèsic, però no necessiten manteniment algun.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre el que has de fer.