Materials odontològics

Descobreix tots els avantatges de la nostra clínica d'odontologia al poblenou.

Disposem d'un equip d'odontòlegs experts. Els materials odontològics que utilitzem a la nostra clínica són d'última generació i ens permeten millorar la qualitat dels tractaments que oferim als nostres clients.
A més, gaudiràs d'un tracte proper i personalitzat a les teves necessitats.

Informa't sobre tots el que et podem oferir

Sempre al dia

L’odontologia és una ciència que avança a un ritme molt intens. Cada pocs mesos apareixen noves tècniques i materials que ens permeten anar millorant la formació del nostre equip i la qualitat dels tractaments dentals.

Materials odontològics sempre al dia

L’odontologia és una ciència que avança a un ritme molt intens. Cada pocs mesos apareixen noves tècniques i materials odontològics que ens permeten anar millorant la formació del nostre equip i la qualitat dels tractaments dentals.

Radiovisiografia i CBCT

La radiovisiografia i CBCT són dues tècniques que permeten realitzar exploracions radiogràfiques reduint en un 90% la radiació respecte a una radiografia convencional. Aquesta tecnologia permet correccions, magnificacions, mesuraments, densitometries i contrastos colorimètrics.

Amb la radiovisiografia podem fer radiografies intraorals amb un captador digital d’alta definició.

Amb el CBCT (Tomografia Computeritzada de Feix Cònic) podem fer estudis 3D mitjançant tecnologia d’última generació. L’eina digital més innovadora per obtenir imatges 3D, a més de teleradiografies i ortopantomografies digitals.

Implants dentals amb nous tractaments de superfície

El titani és un dels materials odontològics que utilitzem. La superfície de titani dels implants dentals més recents aconsegueix reduir considerablement els temps d’espera postquirúrgics. Fins i tot, hi ha determinades situacions que permeten posar l’implant i la dent en el mateix dia.

PerioScan: unitat d’ultrasons intel·ligent

És l’aparell d’ultrasons més avançat en l’actualitat. El PerioScan és el primer equip d’ultrasons amb sensibilitat que reconeix i elimina els càlculs de la superfície radicular. És segur i eficaç treballant per sota de les genives, allà on no arriba la nostra vista. Realitza una anàlisi cada vegada que toca la superfície dental mitjançant la vibració física de les puntes d’ultrasò.

Cirurgia piezo-elèctrica

És una tècnica guiada per ultrasons que ens ajuda a realitzar cirurgies mínimament invasives i amb una major precisió. Aquesta tècnica permet una millor cicatrització, una òptima reparació cel·lular, i un postoperatori meny molests i reduït en el temps.

A Espai Dental realitzem formació continuada constant per estar sempre atents a noves tècniques i materials, i així oferir-te la millor solució.

Materials de regeneració tissular

Membranes reabsorbibles, membranes amb reforç de titani, pins de fixació, materials d’empelt … tot un seguit d’avenços quirúrgics permeten avui en dia crear os on es va perdre. Això és summament útil, sobretot en el camp de la periodòncia i la implantologia. En determinats casos, no disposem de la quantitat o qualitat d’os ideal per reposar les dents perdudes amb implants; gràcies a aquests materials podem oferir una solució satisfactòria.

Blanquejament: Sistema Zoom

És el sistema de blanquejament amb tecnologia activada per llum més utilitzat als EUA i ara ja a Espanya. A diferència d’altres sistemes, Philips Zoom WhiteSpeed utilitza una llum LED per accelerar l’emblanquiment i obtenir els millors resultats en només una visita.

Pròtesis sense metall

Tradicionalment les corones i ponts es feien sempre amb una estructura metàl·lica que conferia resistència però que creava un halo negre al coll de la dent, a més d’eliminar la naturalitat de la ceràmica. Ara disposem de materials biocompatibles, blancs en el seu nucli i molt estètics ja que permeten el pas de la llum i a més són molt resistents.