Endodòncia

Què és l’endodòncia?

Els tractaments d’endodòncia són aquells pels quals s’elimina la polpa infectada o morta d’una dent per poder salvar la dent afectada.

Hem d’estar alerta quan una dent comença a canviar de color o quan fa mal al mastegar. També pot ser un senyal d’alarma sentir molèsties en prendre una beguda freda o calenta. A Espai Dental posarem a la teva disposició tots els nostres mitjans i coneixements per salvar la teva dent afectada.

“A Espai Dental utilitzem avenços tecnològics que permeten millorar el pronòstic de la endodòncia. La Radiovisiografia minimitza la radiació emesa durant les radiografies, utilitzem instruments superelàstics de níquel-titani, localitzadors d’àpex que detecten exactament el punt en què s’acaba l’arrel i sistema rotatori que augmenta l’eficàcia mentre que disminueix el temps del tractament.”

Doctora Sonia Sancho

Especialista en endodòncia

Per què són necessaris els tractaments d’endodòncia?

Quan els bacteris de la boca aconsegueixen arribar fins al nervi es desencadena un procés irreversible quedant l’interior de la dent ple de bacteris. Aquestes no poden ser eliminades per les defenses de l’organisme ni pels antibiòtics. A vegades, quan hi ha excessiva contaminació interna de la dent, es formen els molestos flemons o quists.

Amb aquesta tècnica tenim la possibilitat de mantenir la dent en la seva posició com si estigués viu, romanent l’estètica i la funció intactes.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre el que has de fer.