Espai de diagnòstic

Actualment, la radiologia digital permet analitzar la imatge radiològica amb sofisticats sistemes de programari. Això augmenta l’eficàcia i la precisió a l’hora de diagnosticar les patologies dentals i planificar el tractament més adequat.

“La radiologia digital ens ofereix una major qualitat, a més de la possibilitat de realitzar un diagnòstic millor i més ràpid.”

Doctora Marta del Rey

Especialista en cirurgia bucal, implantologia i pròtesis

Instruments de diagnòstic

A Espai Dental disposem de dos instruments imprescindibles per a realitzar el diagnòstic definitiu de les patologies dentals:

Radiovisiografia intraoral

Core Beam 3D de NewTom
On podem realitzar, ortopantomografia, telerradiografia i CBCT (Tomografia Computeritzada de Feix Cònic)

Ortopantomografia: radiografia panoràmica on podem veure maxil·lar, mandíbula i dents en 2D.

Teleradiografia: És una radiografia lateral de crani on s’observa l’estructura òssia completa en 2D.

CBCT: La tomografia computeritzada de feix cònic és a nivell odontològic com un TAC mèdic convencional, però en aquest cas, amb l’avantatge que la dosi de radiació necessària per obtenir una imatge en 3D òssia és molt menor. A més, aquest model de qualitat hospitalària ens permet delimitar la superfície a explorar amb molta precisió irradiant només el just i necessari. Realment una revolució a nivell odontològic!

Els nostres Espais

Espai dental és un espai de cultura odontològica i, com el seu nom indica, està format per diferents espais o àrees dentals. Depenent de les necessitats de cada pacient ho inclourem en un o altre “espai” i li donarem tota la informació necessària perquè pugui col·laborar amb nosaltres en el seu tractament odontològic de la forma més efectiva possible.

 

Espai de

RASPALLAT

 

 

Espai de

DIAGNÒSTIC

 

 

Espai de

PREVENCIÓ

 

 

Espai

INFANTIL I JUVENIL

 

Espai

D'ESPECIALITATS

Espai

VISUAL